Thuis Productengrote koepeltent

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

Certificaat
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Klantenoverzichten
Het was een perfect huwelijk van het land. De zeildoektent bij zonsondergang was prachtig! Wij konden niet u meer hoogst adviseren!

—— Ayelen & Emiliano, Argentinië

De pakhuistent is super stal voor het helpen van ons bedrijf om verlies van de orkaan dankzij te vermijden Gebeurtenistent. Een grote baan door Gebeurtenistent!

—— Megan Morrison, de V.S.

Vóór de weekbewegingen te ver, wilde ik zeker zijn om u weten hoe mooi en stal te laten de tent voor het feest van het vorige weekend was. Dank u zeer!

—— Michael Mitchell, Australië

De koepeltent is schitterend! Wij zijn van begin tot einde tevreden met de ervaring. De aandacht en het professionalisme van uw personeel zijn indrukwekkend.

—— Mohammed Gamal, Saudi-Arabië

Ik ben online Chatten Nu

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

China 40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij leverancier
40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij leverancier 40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij leverancier 40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij leverancier

Grote Afbeelding :  40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Event Tent
Certificering: CE/SGS/ISO
Modelnummer: D40

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één tent
Prijs: USD50 to 55 per square meter
Verpakking Details: de palletverpakking, één 40FT container kan in 1 tent laden
Levertijd: 20 tot 30 dagen
Levering vermogen: 50000 vierkante Meter per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product: grote koepeltent voor huwelijkspartij Hoofdstructuur: het poeder bedekte pijp & basis van het hete onderdompelings de de gegalvaniseerde staal met een laa
Stoffendekking: 850gsm de dubbele pvc met een laag bedekte dekking van de polyesterstof of transparant pvc kleur: witte, blauwe, rode, gele gemengde, enige kleur of transparant
Deur: één deur van het aluminiumkader aangemaakte glas Bevestigende manier: grote staalspijkers
Windlading: 120 km/h Sneeuwlading: 200 kg/vierkante meter
Hoog licht:

beach dome tent

,

dome event tent

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

 

 

Snel Detail

Grootte diameter 40m
Structuur poweder met een laag bedekt bak de gebeëindigde pijp van het hete onderdompelings gegalvaniseerde staal
Adavantage brand - vertrager, 100% maakt waterdicht
Windlading tot 120 km/h
Sneeuwlading tot 200 kg/sqm
Het werk temperatuur van - 30 ℃ aan + 70 ℃
Kleur rood, wit, geel, gemengd blauw of enige kleur
Het levenstijd 15 jaar
Ontwerp aangepast, leveren wij de ontwerpdienst KOSTELOOS
Deur dubbele aangemaakte het glasdeur van het schommelingsaluminium kader met staalstructuur
Venster vierkant op een hoger niveau weergevenvenster met klamboe
Toebehoren nuttige aantrekkelijke toebehoren voor facultatief
Installatie gemakkelijk te assembleren en te demonteren
Na de verkoopdienst wij leveren KOSTENLOOS de begeleiding van de plaatsinstallatie

 

 

 

Discription

1 . Structuur; diameter 48mm, 2mm de dikke pijpen van het hete onderdompelings gegalvaniseerde staal. Is de Zink met een laag bedekte dikte minstens 60μm. Dehetegegalvaniseerdeonderdompelingisdebesteantiroestbehandelingsmaniervoorstaal, beterdangegalvaniseerdelektrisch. Kanhetheteonderdompelingsgegalvaniseerdestaalhet strenge milieu, zoals zoute lucht dichtbij het overzeesweerstaan, vochtige lucht in bosenz.

 

2 . De kleur van de staalpijp; met een laag bedekte het poeder, bakt het eindigen, is de dikte minstens 60μm. Bak geëindigd is beter dan nevel schilderend. De kleur zal sterk met de staalpijpen, hard aanhangen, en niet gemakkelijk om weg van het staal te vallen.

 

3 . Basis (positie); De hete onderdompeling galvaniseerde staalbasissen, en gebruikte om de de staalpijpen en grond aan te sluiten. Voor concrete vloer, gebruiken wij uitbreidingsschroeven om de basissen met vloer te bevestigen. Op zachte grond (de moddergrond van de grasgrond), gebruiken wij grote staalspijkers (anker) om de basissen met grond te bevestigen. Op undistructible grond (marmer, asfaltgrond enz.), gebruiken wij het systeem van de gewichtsplaat om de basissen met grond te bevestigen. 

 

4 . Stoffendekking; 850gsm dubbele pvc met een laag bedekte polyesterstof, witte, gele, rode, blauwe 4 gemengde kleuren. 100% maken waterdicht, steken - vertrager (DIN4102 B1), M2, CFM, UV bestand, scheur bestand, zelfreinigende capaciteit in brand. Naast pvc met een laag bedekte polyesterstof, kan de stoffendekking transparant pvc, TPU zijn of samen gemengd om de koepeltent in verschillende ontwerp en stijl te maken. 

 

5 . Ventilatievensters; vierkant op een hoger niveau weergevenvenster, met waterdichte klamboe. Wanneer het regenen of in de winter, kunt u de vensters sluiten om regen tegen te houden en de wind gaat in binnenkant. Wanneer in de zomer, kunt u de vensters voor luchtcirculatie openen. Er is binnen klamboe, kan geen insect in de koepeltent gaan. 

 

6 . Verlichtingsvensters; gemaakt van transparant pvc, kan rond zijn of de vierkante vorm, kan niet openen. Het gebruikt voor slechts het aansteken.

 

7 . Deur; één dubbele aangemaakte het glasdeur van het schommelingsaluminium kader. Duurzaam, sterk, luxe. Er zijn andere deuren voor facultatieve, enige aangemaakte het glasdeur van het schommelingsaluminium kader, metaaldeur, pvc-is de Prijs van de pitdeur enz. verschillend. 

 

8 . Toebehoren; er zijn vele toebehoren voor uw keus, zoals isolatievoering, decoratievoering, ventilatie, zonnemachtsmateriaal, vloersysteem, open haard, is de meubilairenz. Prijs concurrerend. 

 

9 . Verpakking; de staalstructuur & de stoffendekking worden afzonderlijk ingepakt. De staalstructuur wordt ingepakt in staalcontainers. De stoffendekking wordt ingepakt in pallet. 

 

10 . Installatie; de staalpijpen worden bevestigd door sterke schroeven en noten. de tent kan met grond door basissen door verschillende manieren worden bevestigd. Als kan de concrete vloer, de tent door expensionschroeven worden bevestigd. Als kan de zachte grond (grasgrond, moddergrond enz.), de tent door grote staalspijkers (anker) worden bevestigd. Als kan de undestructible grond (marmer, asfalt enz.), de tent vast in gewicht plaatsysteem zijn. Wij kunnen één technicus sturen om de installatie te leiden KOSTENLOOS, maar de koper moet de kosten van visum, de kaartjes van de retourlucht, aanpassing, voedsel en andere kosten dekken dat in uw land gebeuren.  

 

 

Toepassingen

Luxehotel; na uitgerust met isolatievoering, decoratievoering, vloersysteem, meubilair enz., kan de grote koepeltent als comfortabel openluchthotel worden gebruikt. De grote koepeltent is speciaal met zijn vorm en de stijl, het kan iedereen ‚aantrekken s-ogen die het zien. 

 

Gymnasium (sportengebeurtenissen); na maak genoeg ventilatiegaten en de vensters op de tent, de grote koepeltent kunnen als gymnasium worden gebruikt. de ruimte is groot en geen posten binnen, kunnen 100% van ruimte gebruik maken. Vele persons do sports binnen de tent, moet de luchtcirculatie ervoor zorgen, zekere genoeg verse lucht binnen maken. 

 

De tent van de huwelijkspartij; wij kunnen de grote koepeltent in velen ontwerpen stijl volgens het thema van de huwelijkspartij. Om tot de grote reeks van de koepeltent het verschillende stijlhuwelijk, verschillende soorten partij te maken en het partijhoogtepunt van gelukkige atmosfeer te maken.

 

Speciaal restaurant; de grote koepeltent kan zo vele stijlrestaurants worden gebruikt. Met speciaal stijl en ontwerp, met luxedecoratie, zal het grote restaurant van de koepeltent vele bezoekers elke dag hebben. 

 

De handel toont tent; aangezien de grote koepeltent geen posten binnen heeft, kan 100% van ruimte gebruik maken, kan vele handelscabines binnen de tent plaatsen. 

 

 

Concurrerende advange

  • Belangrijke geavanceerde technologie;  Wij besteedden veel geld en tijd om de koepeltent te onderzoeken, hebben wij de belangrijke geavanceerde technologie van de koepeltent, vaardigheid om hoogte te veroorzaken - de koepeltent van de kwaliteits lage prijs. de koepel de grootte wij kunnen veroorzaken zijn van diameter 4m aan diameter 80m. 
  • Gespecialiseerd in het produceren van koepeltent; de koepeltent is ons hoofdproduct. Wij specialiseerden ons in het produceren van om het even welke tenten van de stijlkoepel. 
  • Korte levertijd; wij kunnen productie binnen 20 dagen beëindigen, zelfs als het een grote koepeltent is. 
  • Goede kwaliteit na de verkoopdienst; wij kunnen gemakkelijk begrip leveren assembleren instructie en het trekken voor u om de tent te installeren.  als behoeften, wij ook één technicus kunnen sturen om de installatie KOSTENLOOS te leiden. maar u moet de kosten van visum, retour airtickets, aanpassing, voedsel en andere uitgave dekken die tijdens de installatie zullen gebeuren. 

 

 

Verpakkingsbeeld

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

 

 

Het grote beeld van de koepeltent

 

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

 

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

 

40m van de het staalstructuur van de sneeuwlading grote de koepeltent voor huwelijkspartij

Contactgegevens
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Contactpersoon: Jenny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)