Thuis Productengrote koepeltent

De duidelijke Tent van de Muren Grote Koepel met Heet Gegalvaniseerd Staalkader 6m Diameter

Certificaat
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Het was een perfect huwelijk van het land. De zeildoektent bij zonsondergang was prachtig! Wij konden niet u meer hoogst adviseren!

—— Ayelen & Emiliano, Argentinië

De pakhuistent is super stal voor het helpen van ons bedrijf om verlies van de orkaan dankzij te vermijden Gebeurtenistent. Een grote baan door Gebeurtenistent!

—— Megan Morrison, de V.S.

Vóór de weekbewegingen te ver, wilde ik zeker zijn om u weten hoe mooi en stal te laten de tent voor het feest van het vorige weekend was. Dank u zeer!

—— Michael Mitchell, Australië

De koepeltent is schitterend! Wij zijn van begin tot einde tevreden met de ervaring. De aandacht en het professionalisme van uw personeel zijn indrukwekkend.

—— Mohammed Gamal, Saudi-Arabië

Ik ben online Chatten Nu

De duidelijke Tent van de Muren Grote Koepel met Heet Gegalvaniseerd Staalkader 6m Diameter

China De duidelijke Tent van de Muren Grote Koepel met Heet Gegalvaniseerd Staalkader 6m Diameter leverancier

Grote Afbeelding :  De duidelijke Tent van de Muren Grote Koepel met Heet Gegalvaniseerd Staalkader 6m Diameter

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Event Tent
Certificering: CE/SGS/ISO
Modelnummer: D28

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één tent
Prijs: USD50 to 60 per square meter
Verpakking Details: de palletverpakking, één 40HQ-container kan in 3 tenten laden
Levertijd: 20 tot 30 dagen
Levering vermogen: sqm 50000 per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product: diameter 28m grote koepeltent Hoofdstructuur: het poeder bedekte pijpen van het hete onderdompelings de gegalvaniseerde staal met een laag
Weefsel: 850g/sqm dubbele pvc met een laag bedekte polyesterstof kleur: witte, blauwe, rode, gele gemengd of transparant
Deur: het gehard glasdeur van het aluminiumkader Bevestigende manier: grote staalspijkers
Windlading: 120 km/h Sneeuwlading: 200 kg/sqm
Hoog licht:

beach dome tent

,

party dome tent

6m tent van de het kader geodetische koepel van het diameter de hete gegalvaniseerde staal met duidelijke muren

 

 

Snel Detail

Grootte diameter 6m
Structuur poweder met een laag bedekt, bak pijpen van het gebeëindigde, hete onderdompelings de gegalvaniseerde staal
Adavantage ratardant brand, 100% waterbewijs
Windlading 120 km/h
Sneeuwlading 200 kg/sqm
Het werk temperatuur - 30 ℃ aan + 70 ℃
Kleur wit, rood, geel, gemengd of enige kleur of transparant blauw
Het levenstijd 15 jaar
Ontwerp aangepast, KOSTENLOOS leveren wij de ontwerpdienst
Deur de dubbele deur van het het kadergehard glas van het schommelingsaluminium
Venster vierkante op een hoger niveau weergevenvensters met klamboe
Toebehoren nuttige aantrekkelijke toebehoren voor facultatief
Installatie gemakkelijk te assembleren en te demonteren
Na de verkoopdienst wij leveren KOSTENLOOS de begeleiding van de plaatsinstallatie

 

 

Discription

1 . Stoffendekking; 850g/sqm dubbele pvc met een laag bedekte polyesterstof, witte, gele, rode, blauwe 4 samen gemengde kleuren. 100% maken waterdicht, steken - vertrager (DIN4102 B1), M2, CFM, UV bestand, scheur bestand, zelfreinigende capaciteit in brand. Naast pvc met een laag bedekte polyesterstof, kan de stoffendekking transparant pvc, TPU zijn of samen gemengd om de koepeltent in verschillende ontwerp en stijl te maken.

 

2 . Basis (of positie); De hete onderdompeling galvaniseerde staaldelen, en gebruikte om de de staalpijpen en grond aan te sluiten. Voor concrete vloer, gebruiken wij uitbreidingsschroeven om de basissen met vloer te bevestigen. Op zachte grond (de moddergrond van de grasgrond), gebruiken wij grote staalspijkers (anker) om de basissen met grond te bevestigen. Op undistructible grond (marmer, asfaltgrond enz.), gebruiken wij het systeem van de gewichtsplaat om de basissen met grond te bevestigen. 

 

3. Structuur; diameter 42mm, 2mm pijpen van het dikke, hete onderdompelings de gegalvaniseerde staal. Is de Zink met een laag bedekte dikte minstens 60μm. Dehetegegalvaniseerdeonderdompelingisdebesteantiroestbehandelingsmaniervoorstaal, beterdangegalvaniseerdelektrisch. Kanhetheteonderdompelingsgegalvaniseerdestaalhet strenge milieu, zoals zoute lucht dichtbij het overzeesweerstaan, vochtige lucht in bosenz.

 

4. De kleur van staalpijpen; met een laag bedekte het poeder, bakt geëindigd, is de dikte minstens 60μm. Bak geëindigd is beter dan nevel schilderend. De kleur zal sterk met de staalpijpen, hard aanhangen, en niet gemakkelijk om weg van het staal te vallen.

 

5. Verlichtingsvenster; gemaakt van transparant pvc, kan rond zijn of de vierkante vorm, kan niet worden geopend. Het gebruikt voor slechts het aansteken.

 

6 . Ventilatievenster; vierkant op een hoger niveau weergevenvenster, met waterdichte klamboe. Wanneer het regenen of in de winter, kunt u de vensters sluiten om regen tegen te houden en de wind gaat binnen. Wanneer in de zomer, kunt u de vensters voor luchtcirculatie openen. Er is binnen klamboe, kan geen insect in de koepeltent gaan. 

 

7 . Deur; dubbele aangemaakte het glasdeur van het schommelingsaluminium kader. Duurzaam, sterk, luxe. Er zijn andere deuren voor facultatieve, enige aangemaakte het glasdeur van het schommelingsaluminium kader, metaaldeur, pvc-is de Prijs van de pitdeur enz. verschillend. 

 

8 . Toebehoren; er zijn vele toebehoren voor facultatief, zoals isolatievoering, decoratievoering, ventilatie, zonnemacht, vloersysteem, open haard, is de meubilairenz. Prijs concurrerend. 

 

9 . Verpakking; de staalstructuur & de stoffendekking worden afzonderlijk ingepakt. De staalstructuur wordt ingepakt in staalkaders. De stoffendekking wordt ingepakt in pallet. 

 

10 . Installatie; de staalpijpen worden bevestigd door schroeven en noten. de tent kan met grond door basissen door verschillende manieren worden bevestigd. Als kan de concrete vloer, de tent door expensionschroeven worden bevestigd. Als kan de zachte grond (grasgrond, moddergrond enz.), de tent door grote staalspijkers (anker) worden bevestigd. Als kan de undestructible grond (marmer, asfalt enz.), de tent vast in gewicht plaatsysteem zijn. Wij kunnen één technicus sturen om de installatie te leiden KOSTENLOOS, maar de koper moet de kosten van visum, de kaartjes van de retourlucht, aanpassing, voedsel en andere kosten dekken dat in uw land gebeuren.  

 

 

Toepassingen

Gymnasium (sporten); na maak genoeg ventilatiegaten en de vensters op de tent, de grote koepeltent kunnen als gymnasium worden gebruikt. de ruimte is groot en geen posten binnen, kunnen 100% van ruimte gebruik maken. Vele persons do sports binnen de tent, moet de luchtcirculatie ervoor zorgen, zekere genoeg verse lucht binnen maken.

 

Huwelijkspartij; wij kunnen de grote koepeltent in velen ontwerpen stijl volgens het thema van de huwelijkspartij. Om tot de grote reeks van de koepeltent het verschillende stijlhuwelijk, verschillende soorten partij te maken en het partijhoogtepunt van gelukkige atmosfeer te maken.

 

Hotel; na uitgerust met isolatievoering, decoratievoering, vloersysteem, meubilair enz., kan de grote koepeltent als comfortabel openluchthotel worden gebruikt. De grote koepeltent is speciaal met zijn vorm en de stijl, het kan de ogen van iedereen aantrekken die het zien. 

 

De handel toont; aangezien de grote koepeltent geen posten binnen heeft, kan 100% van ruimte gebruik maken, kan vele handelscabines binnen de tent plaatsen. 

 

Restaurant; de grote koepeltent kan als om het even welke stijlrestaurants worden gebruikt. Met speciaal stijl en ontwerp, met luxedecoratie, zal het grote restaurant van de koepeltent vele bezoekers elke dag hebben.

 

 

Concurrerende advanges

  • Gespecialiseerd in het produceren van koepeltent; de koepeltent is ons hoofdproduct. Wij specialiseerden ons in het produceren van om het even welke tent van de stijlkoepel, vooral de grote tent van de groottekoepel.
  • Belangrijke geavanceerde technologie;  In China, hebben wij de belangrijke geavanceerde technologie van de koepeltent, vaardigheid om hoogte te veroorzaken - de koepeltent van de kwaliteits lage prijs. de koepel de grootte wij kunnen veroorzaken zijn van diameter 4m aan diameter 80m. 
  • Korte levertijd; wij kunnen de productie binnen 20 tot 30 dagen beëindigen, zelfs als het een grote koepeltent is. 
  • Goede kwaliteit na de verkoopdienst; wij kunnen gemakkelijk begrip leveren assembleren instructie en het trekken voor u om de tent te installeren.  indien nodig, kunnen wij ook één technicus sturen om de installatie KOSTENLOOS te leiden. maar u moet de kosten van visum, retour airtickets, aanpassing, voedsel en andere uitgave dekken die tijdens de installatie gebeuren. 

 

 

Verpakkingsbeelden

De duidelijke Tent van de Muren Grote Koepel met Heet Gegalvaniseerd Staalkader 6m Diameter

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Contactpersoon: Jenny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)