Thuis

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

De Tentco. van de Guangzhougebeurtenis, Ltd heeft de hoogste kwaliteits openluchttenten vervaardigd en de uitstekende dienst aan onze klanten sinds 2010 verleend. Onze productiebasis bepaalt van in Guangzhou van China de plaats, en behandelt een gebied van 4.000 vierkante meters. Wij hebben een voorraad van 280.000 vierkante meters tenten voor het hele jaar door het verkopen.

 

Onze visie moet de eerste tent in de industrie zijn door uitzonderlijke kwaliteit, vertrouwde op adviserende en onvergelijkelijke klantenservice aan concurrerende tarifering voor onze klanten aan te bieden die voor hen veilige schuilplaats en prachtige openluchtgebeurtenissen en een leven van groot geheugen zullen creëren.

 

Met jaren van ervaring in productie en buitenlandse handel van onze tenten, hebben wij geavanceerde productietechnologie en bestuurservaringen ontwikkeld. Elk product dat wij wordt strikt geleid overeenkomstig ISO-de normen van de 9001:2008kwaliteitscontrole om zijn beste waarde te verzekeren hebben gemaakt. Het belangrijkste kader is fabrikant door uitgedreven aluminiumlegering onder zware druk, worden de dekking en de zijwanden gemaakt van flame-retardant dubbele pvc-Met een laag bedekte polyestertextiel. Wij hebben een brede waaier van producten zoals koepeltent, pagodetent, rektent, tentoonstellingstent, pakhuistent, huwelijkstent, gebeurtenistent, duidelijke transparante tent, dubbeldekkertent, veelhoekige tent, enz. Als het punt u vereist niet op onze lijst is, zijn de aangepaste producten op verzoek beschikbaar. Wij houden ons aan een klantgerichte verrichtingsfilosofie en wij eren de verplichting van geschikte levering voor elke orde.

 

_als de eminent bedrijf te om aan:bieden openluchttent, de gebeurtenistent ernaar streven te om leiden tot de de het meest gebruikersvriendelijk en informatief plaats mogelijk. De gebeurtenistent omhelst het idee van nieuwe technologie en betere methodologieën om ontwerp, productie, pakhuis, distributie, klantenservice, opleiding, en elektronische handelervaring te verbeteren. Het team van de Gebeurtenistent heeft de wereld naar kwaliteitsmaterialen, overzichtsuitrusting, en betere processen gezocht zodat wij u de beste waarde kunnen brengen.

 

De belangrijkste grondstof aan onze succes en levensduur is uiteindelijk u, onze klant. Gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren en ons uw input en gedachten te geven, zodat kunnen wij blijven onze producten en diensten voor u verbeteren. U kunt onze toonzaal en productiefaciliteit in Guangzhou, China hier met de elektronische post versturen roepen of bezoeken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

2014

• Het idee van het beginnen van zaken werd innovatieve structuren aan creatieve mensen te leveren verondersteld en na veel onderzoek was het bedrijf geboren.

• De zomer van 2014 zag de levering van de eerste „Gebeurtenistenten“, een yurt en een minipartijtent. Een eigengemaakte website werd gecreeerd, waren de vliegers gedrukt, en heel wat legwork produceerde rond het 50 boeken in dat jaar. Wij waren trots van elke gebeurtenis maar het zeer snel werd duidelijk dat onze cliënten grotere structuren wilden. Het onderzoek was groot maar veel groter voor iets. Wij keken overal en vonden yurt die wij nog vandaag in het verre zuiden van Australië gebruiken en plaatsten onze allereerste orde.

 

2015

• De grotere tenten betekenen grotere gebeurtenissen en de grotere voorlichting van het gebeurtenissen gelijke betere merk en klantenmededeling. Wij concentreerden ons op ons merk en product die aanbieden en de reactie was groot. Het boeken voor de grote tenten begon werkelijk binnen te komen en wij beëindigden trots het jaar met 120 tenten in voorraad en wij konden veelvoudige gebeurtenissen tegelijkertijd leveren.

• Wij leerden van de vorige bezige weekends dat wij ons op onze operationele benadering moesten concentreren om de perfecte ervaring voor elke Overweldigende cliënt te bereiken. Wij voegden een paar kleinere tenten aan ons gamma toe maar concentreerden dit jaar op het hebben van een volledig geboekt seizoen.

 

2016

• Nu zullen wij en voorwaarts blijven vernieuwen de grenzen duwen van wat mogelijk is, terwijl niet verliezende nadruk op onze wens om de perfecte dienst aan onze cliënten bij elke gebeurtenis te leveren. Wij vinden trots ons hoog niveau van herhalingscliënten elk jaar een grote verklaring aan onze reputatie is.

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Guangzhou Event Tent  Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Gebeurtenistent

Aantal werknemers : 60~100

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop