Thuis

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Klantenoverzichten
Het was een perfect huwelijk van het land. De zeildoektent bij zonsondergang was prachtig! Wij konden niet u meer hoogst adviseren!

—— Ayelen & Emiliano, Argentinië

De pakhuistent is super stal voor het helpen van ons bedrijf om verlies van de orkaan dankzij te vermijden Gebeurtenistent. Een grote baan door Gebeurtenistent!

—— Megan Morrison, de V.S.

Vóór de weekbewegingen te ver, wilde ik zeker zijn om u weten hoe mooi en stal te laten de tent voor het feest van het vorige weekend was. Dank u zeer!

—— Michael Mitchell, Australië

De koepeltent is schitterend! Wij zijn van begin tot einde tevreden met de ervaring. De aandacht en het professionalisme van uw personeel zijn indrukwekkend.

—— Mohammed Gamal, Saudi-Arabië

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1. Wij verblijven altijd door het verrichtingsprincipe van „streven voor de overleving door de kwaliteit, streven naar ontwikkeling door innovatie“, en opbouwen stap voor stap het mechanisme van de bedrijfverrichting om de marktvraag aan te passen.

 

2. De de bouwstructuur van onze producten, windlading, sneeuwlading, druklading ging het testen van Chinese 1st klasse geregistreerde structurele ingenieur over en verkreeg Ce-certificatie.

 

3. Alle delen gebruiken wij overgegaane opsporing, overeenstemming met de veiligheidsnorm. De tent die bereik behandelen aan de brand van Europa DIN4102 B1、 M2 - vertragersnorm.

 

4.The de overeenstemming van de fabrieksverrichting met ISO9001: het systeem van 2008. De maandelijkse productiecapaciteit is 20000㎡

 

5. Pvc bedekte polyesterstof (dak slechts) met een laag: het dak 850g/㎡, B1 maakt norm, 75km/h aan 100km/h-windlading vuurvast. specificatie: (1) garen: 1000×1000D (2) het werk temperatuur: -40℃~+70℃ (3) Waterweerstand: hydrostatische druk 3000mm (4) treksterkte: Afwijking 2500N/5㎝, Weft 2300N/5㎝ (5) Schilsterkte: 90N/5㎝ (6) Verlenging: Afwijking 15% die, Weft20% (7)△Continued time≤47s branden die de sneeuwlading 75KG/㎡ van time=0s (8) △Smoldering.

 

6. Onze tent wordt geproduceerd van begin tot einde in onze fabriek in Guangzhou, China. Wij zijn strikt de maatregelen van de instrumentkwaliteitscontrole. Ons geschoolde arbeiderteam is pround van hun kwaliteit vakmanschap-lassende technologie verzekert keurig, robuust op alle naden en toetreedt, en Elke tent ondergaat een uitvoerige controle voor tekorten alvorens het onze fabrieksdeuren verlaat ervoor zorgen, die dat uw orde aan u in perfecte voorwaarde wordt geleverd.

Certificaten
 • Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

  Standaard:SGS

  Aantal:CANML1505480501

  Uitgiftedatum:2015-04-17

  Scope / Range:Design, Manufacture and Release Service for Aluminium Structure Tents

  Uitgegeven door:SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. Guangzhou Branch

 • Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

  Standaard:SGS

  Aantal:XMHG1507003397OT

  Uitgiftedatum:2015-07-24

  Scope / Range:Design, Manufacture and Release Service for Aluminium Structure Tents

  Uitgegeven door:Xiamen Branch, SGS-CSTC Co., Ltd

Contactgegevens
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jenny Zhang

Tel.: 86-20-28137848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)