Thuis

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Van goede kwaliteit geodetische koepeltent voor verkoop
Klantenoverzichten
Het was een perfect huwelijk van het land. De zeildoektent bij zonsondergang was prachtig! Wij konden niet u meer hoogst adviseren!

—— Ayelen & Emiliano, Argentinië

De pakhuistent is super stal voor het helpen van ons bedrijf om verlies van de orkaan dankzij te vermijden Gebeurtenistent. Een grote baan door Gebeurtenistent!

—— Megan Morrison, de V.S.

Vóór de weekbewegingen te ver, wilde ik zeker zijn om u weten hoe mooi en stal te laten de tent voor het feest van het vorige weekend was. Dank u zeer!

—— Michael Mitchell, Australië

De koepeltent is schitterend! Wij zijn van begin tot einde tevreden met de ervaring. De aandacht en het professionalisme van uw personeel zijn indrukwekkend.

—— Mohammed Gamal, Saudi-Arabië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

           De tentco. van de Guangzhougebeurtenis, Ltd, in Maart 2010 wordt gevestigd, een totale investering van 5 miljoen yuans, worden gevestigd in Guangzhou China, naast Hong Kong en Macao, is een vroegere professionele fabriek met ontwerp, productie en verkoop, welke het leren van Europese de tenttechnologie die van de aluminiumlegering. De producten worden lange tijd uitgevoerd naar meer dan 70 landen en gebieden overzee.

            Wij gebruiken hoogte - de de legeringstent van het kwaliteitsaluminium die klanten van perfect en betrouwbaar voor noodoplossingruimte te voorzien, met een verscheidenheid van specificaties en bijna 30 tenthuur wordt uitgerust voor duizenden vierkante meters middelen te kiezen van, professionele techniek ervaren hebben bouwt team, om u de „one-stop“ diensten aan te bieden, uw openlucht tijdelijke activiteiten op de keus van flexibeler en veilige plaats en schaal maken.

             De fabriek behandelt een gebied van meer dan 4000 vierkante meters, heeft het volledige systeem van het verwerkingsmateriaal, de bedrijflooppas overeenkomstig ISO9001: het beheersysteem van 2008, fundamentele maandelijkse productiecapaciteit zelfs 20000 vierkante meters. Met de ononderbroken ontwikkeling van het bedrijf, heeft de schaal van de installatie en het personeel zich uitgebreid.

             In de loop van de jaren, Guangzhou-Co. van de Gebeurtenistent, Ltd met hoogte - de kwaliteit, de efficiënte, veilige, diverse dienst nam met succes aan binnenlands deel vele tentoonstellingen op grote schaal, festivallen, sportieve gebeurtenissen, rondtrekkende tentoonstelling, en de activiteiten van de overheids economische en culturele uitwisseling, die tot een opwindende activiteitenruimte voor onze klant leiden, en vooral op geodetische koepel heeft de tent een comparatief voordeel in binnenlands.

            Als u in onze producten geinteresseerd bent, te geven gelieve ons een bericht of een telefooncontact; U kunt onze fabriek direct ook bezoeken wordt gevestigd in No.4-de Bouw, de Industriezone van Guan Chonkou, het Dorp van Nan Pai, de Stad van Shi Lou, Panyu-District, Guangzhou, China.

   

   

   

   

 • OEM / ODM

         Met jaren van ervaring in OEM/ODM, kunnen wij embleem drukken en de ontwerptent voldoet aan gepersonaliseerde klantenvereisten. Wij hebben professioneel technisch personeel en de productielijnen, laten ons toe om uw vraag naar tenten te ontmoeten. Wij zullen uw beste leverancier zijn om de productie en het onderzoek en ontwikkeling te verstrekken allerlei tenten.

         

          Zich specialiseert in de productie van allerlei openluchttenten, productenspanwijdte van 3 meters aan 60 meters, zijn de belangrijkste types: tuintenten, partijtent, huwelijkstenten, gebeurtenistent, markttenttent, opslagtent, boogtent, pagodetent, luifeltent, gebogen tent, veelhoektent, dubbele dektent etc. Evenals op maat gemaakte producten voor de klant, verstrek creatieve ruimteoplossing om aan de gepersonaliseerde behoeften van klanten, met een volledige waaier van toebehoren te voldoen verkiezen, om de functie van de tent te verhogen, aan diverse behoeften van klanten voldoen.

           

          Voor globale klanten die de gespecialiseerde OEM en ODM dienst aanbieden. Gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 • R & D

          De Tentco. van de Guangzhougebeurtenis, Ltd beheersteam heeft meer dan 10 jaar van ervaring in productie en de diensten in China, omvatten de diensten huur en de verkoop voor tijdelijke opslag en de opslag pakhuisoplossingen van de doorgangslading kan tijdelijke verhuizingsinstallaties, grote tijdelijke tentoonstellingen, marktenzaal, de tenten van vieringsactiviteiten, evenals belangrijke projecten voor sportieve gebeurtenissen en high-profile tenten zijn.

          Ons R&D-team is samengesteld uit verscheidene belangrijke ervaren technici, is ons doel geëngageerd om gebruikers van betere tenten te voorzien. Wij zullen niet zeggen dit de beste producten is, omdat wij beter denken en het maken.

          Het professionele technische team is de verwezenlijking van middelen. Wij zijn geconcentreerd bij het ontwikkelen van nieuwe producten, met de ervaring het produceren en vestigingstenten. Wij zijn geëngageerd aan het oplossen van alle problemen met betrekking tot de tent en het ruimteontwerp voor onze cliënten.

          Wij hebben het overzichtsmateriaal, professioneel technisch team, en het professionele bouwteam, verstrekt perfecte tenten voor vele klanten.

Contactgegevens
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jenny Zhang

Tel.: 86-20-28137848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)